Een gids voor belastingaangiftevereisten voor LLC's - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (2024)

Beheren

Taal:

Een gids voor belastingaangiftevereisten voor LLC's - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (1)

Door Arya Bharti

Gepubliceerd op 17 mei 2024 14 min gelezen

Een gids voor belastingaangiftevereisten voor LLC's - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (2)

Bent u een LLC-eigenaar die verdrinkt in willekeurige informatie over belastingaangifte voor een LLC? Bent u op zoek naar manieren om uw inhoudingen te maximaliseren, maar raakt u in de war over de soorten inhoudingen die u kunt claimen?

Als je beide vragen met ja hebt beantwoord, is deze gids perfect voor jou. U kunt alle informatie vinden over federale belastingaangiften, staatsbelastingaangiften, arbeidsbelastingen en belastingen op zelfstandigen. We bespreken ook de verschillende soorten formulieren die u nodig heeft voor het indienen van belastingen en nog veel meer.

Dus laten we beginnen!

Wat is een LLC en hoe wordt deze belast?

Een gids voor belastingaangiftevereisten voor LLC's - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (3)

LLC staat voor Naamloze vennootschap en is een van de meest populaire bedrijfsstructuren voor ondernemers die een bedrijf willen starten dat hun bezittingen beschermt tegen zakelijke schulden en verplichtingen. Jij kan start een LLC van buiten de VS of ook uit welk deel van de wereld dan ook. Dit betekent dat LLC-eigenaren hun activa gescheiden kunnen houden van bedrijfsentiteiten.

Zo blijven de schulden en bezittingen van het bedrijf gescheiden van de persoonlijke bezittingen en schulden. De LLC-eigenaren worden leden genoemd en LLC's kunnen eigendom zijn van buitenlandse entiteiten, buitenlanders, bedrijven, individuen en zelfs andere LLC's.

LLC's hoeven niet rechtstreeks belasting te betalen over hun winsten en hun regelgeving verschilt van staat tot staat. De winsten en verliezen van LLC worden doorgegeven aan de eigenaren en gerapporteerd in hun belastingaangiften.

LLC's zijn formele zakelijke overeenkomsten en zijn veel gemakkelijker op te zetten dan een bedrijf. Ze bieden hun eigenaren meer flexibiliteit op het gebied van activabescherming en aansprakelijkheidsbeheer.

Als LLC-eigenaar moet u het Artikelen van de Organisatie met de staat en kan uw federale belastingen op uw persoonlijke rendementen rapporteren. U kunt er ook voor kiezen om fiscaal als vennootschap te worden aangemerkt.

In het geval van fraude of LLC die niet aan de wettelijke en rapportagevereisten voldoet, kunnen schuldeisers achter de eigenaren aangaan.

Ten slotte zijn LLC's compleet anders dan ULC's of Unlimited Liability Corporations, bedrijfsstructuren die in bepaalde landen zijn toegestaan. LLC's worden belast voor federale verplichtingen, staatsverplichtingen, loonbelastingen, omzetbelastingen, enz., die allemaal hieronder worden besproken.

Vereisten voor federale belastingaangifte

Een gids voor belastingaangiftevereisten voor LLC's - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (4)

LLC's kunnen verschillende soorten eigendomsstructuren hebben, zoals LLC's met één lid, LLC's zonder winstoogmerk, binnenlandse LLC's, buitenlandse LLC's, enz. De federale en staatsbelastingaangiftevereisten kunnen voor al deze organisaties variëren.

Hieronder delen we de formulieren die nodig zijn voor de drie meest voorkomende typen LLC's: LLC's met één lid, LLC's met meerdere leden en LLC's als bedrijven.

LLC's met één lid: schema C (formulier 1040)

De LLC's met één lid moeten hun inkomsten of verliezen uit het bedrijf rapporteren via Schema C (formulier 1040).

Alle laatste informatie, wijzigingen en updates van de Schedule C-deponeringen zijn beschikbaar op de officiële IRS-website en we raden u aan de webpagina te controleren voordat u doorgaat met de indiening, om zeker te zijn van een nauwkeurige archivering.

Het Schedule C-formulier wordt ook gebruikt om het volgende te rapporteren:

  • Kosten en lonen die u als statutair werknemer heeft gemaakt
  • Bedragen die worden weergegeven in formulier 1099, zoals formulier 1099-K, formulier 1099-NEC en formulier 1099-MISC.
  • Inkomsten en inhoudingen met betrekking tot bepaalde gekwalificeerde joint ventures
  • De staats- en lokale belastingen en andere indieningsvereisten, zoals professionele honoraria en bedrijfslicentiekosten enz., variëren van staat tot staat en we raden u aan om hiervoor contact op te nemen met de lokale overheidskantoren.

De LLC-eigenaren met één lid moeten de aanvullende inkomsten en verliezen rapporteren via formulier 1040 of 1040-SR Schedule E. Om winsten en verliezen uit de landbouw te rapporteren, kunnen ze formulier 1040 of 1040-SR Schedule F gebruiken.

Standaard beschouwt de IRS de LLC's met één lid als "genegeerde entiteiten", wat betekent dat de LLC voor belastingdoeleinden door de IRS zal worden genegeerd. Alle inkomsten en belastingen worden door de eigenaar gerapporteerd in zijn persoonlijke belastingaangifte via Schema C.

Controleer de IRS-bronnen voor meer informatie en gedetailleerde specificaties over LLC's met één lid.

🏦 Deadline indiening: 15 april 2024

LLC's met meerdere leden: formulier 1065 met schema K-1 voor elk lid

De LLC's met meerdere leden zijn de LLC-partnerschapsvorm, waarbij meerdere leden een LLC bezitten. Net als de LLC's met één lid vloeien de belastingen en inkomsten van de LLC door naar de leden.

De leden rapporteren de inkomsten of verliezen van het bedrijf op hun persoonlijke of individuele inkomstenbelastingaangiften, wat inhoudt dat aan elk LLC-lid een Schedule K-1 wordt afgegeven, waarin het aandeel van de winst van de LLC voor elk lid wordt beschreven. Dit percentage aandelen wordt ook vermeld in de exploitatieovereenkomst van de LLC.

De informatieve belastingaangifte wordt ingediend via formulier 1065, waar alle inkomsten en uitgaven van de LLC worden gerapporteerd. Persoonlijk rapporteert elk lid/partner zijn inkomen of verlies op schema E van zijn persoonlijke belastingaangifte.

Het is voor de leden verplicht om over hun gehele deel van de winst aangifte te doen en belasting te betalen, zelfs als ze niet al het geld in hun zak steken en in het bedrijf investeren. Normaal gesproken moeten alle leden de zelfstandigenbelasting betalen. Meer details hierover vindt u op de website officiële IRS-website.

🏦 Deadline indiening: 15 maart 2024

LLC's als bedrijven: formulier 1120 of formulier 1120S

Als u uw LLC als bedrijf wilt exploiteren, moet u formulier 8832 en Entity Classification Election indienen bij de IRS. Het structureren van uw LLC als bedrijf kan leiden tot dubbele belastingheffing en de algehele belastingaangifte wordt ingewikkelder.

Daarom raden we u aan een belastingconsulent te raadplegen voordat u uw LLC als bedrijf opricht en voor het indienen van de belastingen om uw aftrekposten te maximaliseren.

Het structureren van uw LLC als bedrijf is echter niet zonder voordelen. U kunt elk jaar een aanzienlijke hoeveelheid geld in het bedrijf laten voor uitbreiding, diversificatie en andere redenen. U kunt uw zelfstandigenbelasting minimaliseren en u kunt meer winst maken dan andere werknemers of eigenaren aan salarissen.

LLC's moeten als bedrijven aangiften vennootschapsbelasting indienen via formulier 1120. De eigenaren moeten hun dividenden rapporteren via formulier 1040 van hun belastingaangifte en het salaris en de dividenden die zij ontvangen worden gerapporteerd in hun persoonlijke belastingaangiften. De belastingspecificaties voor S Corps en C Corps variëren per staat en moeten worden gecontroleerd voordat u belastingen indient.

🏦 Deadlines voor indiening: 15 maart 2024 voor S Corporations en 15 april 2024 voor C Corporations.

Vereisten voor belastingaangifte door de staat

Een gids voor belastingaangiftevereisten voor LLC's - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (5)

De vereisten en typen belastingaangifte variëren per staat, en veel staten bieden een gunstige belastingstructuur voor LLC's, waardoor ze de perfecte locatie zijn voor het registreren van uw LLC.

Staatsinkomstenbelastingen

De meerderheid van de staten volgt de belastingclassificatie die door de naamloze vennootschap is gekozen voor federale inkomstenbelastingen. Dus als uw LLC is geregistreerd als een partnerschap voor federale doeleinden, hoeft u over het algemeen geen inkomstenbelasting te betalen, aangezien de LLC ook voor staatsdoeleinden als een partnerschap wordt behandeld.

State of California

🏦 Deadline voor indiening: 15 april 2024, voor LLC's met één lid, en 15 maart 2024, voor LLC's met meerdere leden.

In de staat Californië zijn de belastingvereisten voor LLC's met één lid bijvoorbeeld als volgt:

  • Een jaarlijkse LLC-belasting van $800 voor alle entiteiten, zelfs als ze geen geld verdienen.
  • Een jaarlijkse LLC-vergoeding, die is gebaseerd op het bruto-inkomen.
  • Inkomstenbelasting op het netto-inkomen van LLC via persoonlijke belastingaangiften. De belastingtarieven variëren van 1% tot 1.3% in Californië.
  • Aan de andere kant, als uw LLC als bedrijf in Californië is geregistreerd, zijn de belastingvereisten:
  • Een jaarlijkse franchisebelasting van minimaal $ 800, behalve het eerste jaar van exploitatie.

De Californische vennootschapsbelasting voor een C Corp bedraagt ​​8.84% en voor een S Corp bedraagt ​​deze 1.5% over het netto inkomen.

Staat Texas

🏦 Deadline indiening franchisebelasting: 15 mei 2024

In de staat Texas hoeft u geen staatsinkomstenbelasting te betalen voor bedrijven of LLC's met één lid. Voor de LLC's met meerdere leden moeten alle leden echter een gecombineerde zelfstandigenbelasting van 15.3% betalen. Dit omvat 2.9% voor Medicare en 12.4% voor de sociale zekerheid.

Franchisebelasting

In veel staten, zoals Texas, moeten de LLC's een franchisebelasting betalen, ongeacht of ze een buiten beschouwing gelaten of pass-through-entiteit zijn. Er wordt een franchisebelasting geheven aan LLC's die in specifieke bedrijfsdomeinen actief zijn, in ruil voor de toestemming om zaken te doen in een bepaalde staat.

De franchisebelasting wordt in verschillende staten ook wel licentie-, accijns-, privilege- of registratiebelasting/vergoeding genoemd. Het bedrag aan franchisebelasting varieert ook van staat tot staat. Sommige staten rekenen een vast bedrag, terwijl andere de vergoeding in rekening brengen op basis van het aantal LLC-leden, en sommige kunnen zelfs rekening houden met het bedrag aan LLC-kapitaalrekeningen of distributieaandelen van de LLC-leden.

Als u de franchisebelasting niet op tijd betaalt, riskeert u zware straffen en kan dit ook leiden tot administratieve ontbinding.

U kunt ook onze gids voor franchisebelasting in Delaware voor een alomvattend begrip.

Belastingen voor zelfstandigen

De zelfstandigenbelasting voor LLC's is over het algemeen een som van de Medicare- en socialezekerheidsbelastingen en moet worden betaald door de LLC-leden. Het dekt de socialezekerheids- en Medicare-voordelen van zelfstandigen.

Het begrijpen van uw belastingverplichtingen als LLC met één lid is van cruciaal belang om boetes en strikte acties van de administratie te voorkomen. Alle LLC's met één lid die als buiten beschouwing gelaten entiteiten worden behandeld, worden door de IRS als eenmanszaken beschouwd.

Dit betekent dat de inkomsten en uitgaven van de LLC door de eigenaar worden gerapporteerd in hun persoonlijke belastingaangifte (meestal schema C). Bovendien moeten ze zelfstandigenbelasting betalen over de nettowinst van het bedrijf.

De LLC's met meerdere leden worden voor belastingdoeleinden geclassificeerd als een partnerschap en elk lid moet zijn zelfstandigenbelasting betalen over zijn deel van het inkomen. Zoals eerder vermeld, moeten ze hun aandeel in de inkomsten en uitgaven van de LLC op hun belastingaangifte vermelden.

De socialezekerheidsbelasting bedraagt ​​12.4% over het netto-inkomen als zelfstandige en de Medicare Tax bedraagt ​​2.9% over alle netto-inkomen als zelfstandige, zonder maximale inkomenslimiet.

Als LLC-eigenaar bent u aansprakelijk voor de betaling van zowel het werknemers- als het werkgeversgedeelte van de zelfstandigenbelasting, die doorgaans driemaandelijks wordt betaald. U kunt de belastingdruk op zelfstandigen verminderen door gebruik te maken van de aftrekposten. Wij raden u aan contact op te nemen met een professionele belastingconsulent om uw aftrekposten te maximaliseren.

Hoe belasting op zelfstandigen berekenen en betalen?

Hier vindt u een stapsgewijs proces om uw zelfstandigenbelasting te berekenen.

Bereken uw netto-inkomen als zelfstandige door alle toegestane bedrijfskosten af ​​te trekken van het bruto-inkomen van de LLC. U vindt dit nummer ook op uw Schema C.

Bereken de belastinggrondslag voor zelfstandigen, die tevens uw netto-inkomen als zelfstandige is. Over dit bedrag wordt uw zelfstandigenbelasting berekend.

Bereken de zelfstandigenbelasting door de belastinggrondslag voor zelfstandigen te vermenigvuldigen met het gecombineerde belastingtarief (12.4% voor sociale zekerheid + 2.9% voor Medicare).

Controleer de specificaties van uw belastingverplichtingen, speciale gevallen en andere IRS-regels voor zelfstandige belastingbetalers voor een beter begrip.

Formulier 1040 (schema SE)

Schema SE of Formulier 1040 wordt gebruikt om de belasting te berekenen die over uw inkomsten als zelfstandige moet worden betaald. De informatie die u in het Schedule SE indient, wordt door de Social Security Administration (SSA) gebruikt om uw socialezekerheidsuitkeringen te berekenen.

Als u formulier 4361 of formulier 4029 heeft ingediend en de goedkeuring van de IRS heeft gekregen, hoeft u Schedule SE niet in te dienen.

Arbeidsbelastingen

Een gids voor belastingaangiftevereisten voor LLC's - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (6)

De loonbelasting of loonbelasting bestaan ​​uit sociale zekerheid, Medicare, federale werkloosheid (FUTA) en federale inkomstenbelastingen. De arbeidsbelastingen kunnen ook aanvullende Medicare-belastingen omvatten voor in aanmerking komende werknemers.

Hoewel een deel van de arbeidsbelastingen uit de zakken van de werknemers komt, houden de werkgevers deze belastingen over het algemeen namens hun werknemers in aan de IRS.

Vereisten voor LLC's met werknemers

In het algemeen zijn LLC's mogen werknemers in dienst nemen maar er kunnen bepaalde specifieke gevallen zijn waarin een LLC-eigenaar geen werknemers kan hebben. Sommige staten staan ​​bijvoorbeeld alleen toe dat advocaten de advocatuur uitoefenen als eenmanszaken of in partnerschappen.

LLC's met één lid

Een LLC (Disregarded Entity) met één lid moet bij de IRS een Employer Identification Number (EIN) aanvragen voor belasting- en arbeidsdoeleinden. De eigenaren van dergelijke LLC's moeten werkgeversbelastingen betalen, zoals de Federal Insurance Contribution Act (VAIS) en de Federal Unemployment Tax (FUTA).

LLC-partnerschappen (LLC's met meerdere leden)

Deze LLC's moeten ook een EIN verkrijgen van de IRS en registreer u bij de staats- en federale autoriteiten. De leden moeten werkgeversbelastingen betalen, zoals FUTA en VAIS, naast de zelfstandigenbelasting zoals hierboven vermeld.

LLC-bedrijven

Op dezelfde manier moeten LLC-bedrijven werkgeversbelastingen betalen, zoals FUTA, en de State Unemployment Tax Act (SUTA). De SUTA-belastingen zijn van toepassing in sommige staten, terwijl de FUTA-belastingen in bijna alle staten worden geheven.

Noodzakelijke formulieren voor loonbelasting

Het kennen en begrijpen van de verschillende soorten formulieren voor het indienen van arbeids- of loonbelastingen is essentieel om een ​​nauwkeurige aangifte te garanderen. Daarom hebben we hieronder de essentiële vormen besproken.

Formulier 940

Dit formulier wordt gebruikt voor het rapporteren en betalen van de jaarlijkse Federal Unemployment Tax (FUTA)-aangifte van de werkgever. Als LLC-eigenaar met werknemers moet u dit formulier jaarlijks indienen, zelfs als u geen FUTA-verplichtingen heeft.

Enkele veel voorkomende vrijstellingen van de FUTA-belasting zijn onder meer dat zeer kleine werkgevers een jaarloon van minder dan $ 1,500 betalen aan een werknemer of werkgevers die gedurende ten minste 20 weken geen werknemers hadden.

Formulier 941

Dit formulier wordt gebruikt voor het rapporteren en betalen van de driemaandelijkse federale belastingaangiften van de werkgever, zoals socialezekerheids- en Medicare-belastingen uit loonstrookjes van werknemers. De meeste bedrijfseigenaren met werknemers dienen elk kwartaal formulier 941 in.

Zeer kleine bedrijven met jaarlijkse inkomstenbelastingverplichtingen van minder dan $ 1,000 (of minder) inclusief de ingehouden inkomstenbelasting van werknemers, voor het hele jaar, zijn vrijgesteld van deze indiening. Deze bedrijven moeten formulier 944 indienen in plaats van formulier 941.

Formulier 944

Werkgevers gebruiken dit formulier om hun jaarlijkse federale belastingaangiften te rapporteren en te betalen. Dit is een alternatief voor formulier 941, dat elk kwartaal wordt ingediend. Dit is ingevoerd om het jaarlijkse indieningsproces voor zeer kleine bedrijven eenvoudiger te maken.

Als u echter eerder formulier 941 hebt ingediend, of als u een boerderij-/seizoens-/huishoudelijke werkgever bent, kunt u formulier 944 niet indienen.

Werkloosheidsbelastingplichten

Als uw LLC werknemers heeft, heeft u mogelijk extra belastingverantwoordelijkheden in de vorm van FUTA- en SUTA-belastingen, beide zijn werkloosheidsbelastingwetten voor federale en staatsbelastingdoeleinden.

FUTA-belasting

Naast de bestaande loon- en federale belastingen moeten de werkgevers een extra belasting betalen, de zogenaamde Federal Unemployment Tax Act (FUTA). Het geld dat door de werkgevers op grond van deze wet wordt bijgedragen, wordt toegewezen aan de staatswerkloosheidsverzekeringsinstanties. Dit wordt gebruikt voor de financiering van werkloosheidsuitkeringen voor werklozen.

Het huidige FUTA-belastingtarief bedraagt ​​6% en is van toepassing op werkgevers die een vastgestelde drempel overschrijden voor de jaarlijkse salarisbedragen van werknemers, wat de eerste $ 7,000 is die jaarlijks aan elke werknemer wordt betaald.

SUTA-belasting

Net als de FUTA-belasting innen de staten ook extra werkloosheidsbelastingen van werkgevers op grond van de State Unemployment Tax Act of SUTA. Vaak de SUTA-belasting genoemd, varieert deze tussen 0% en 18.78% van het loon van een werknemer.

Verschillende staten kunnen verschillende salarisdrempels en kredieten hebben, en we raden u aan de respectieve officiële websites te controleren op correcte indiening.

Het interessante is dat het betalen van de SUTA-belasting de belastingdruk die voortkomt uit FUTA-belastingen kan verminderen, aangezien werkgevers een belastingvermindering kunnen krijgen van maximaal 5.4% van het belastbare inkomen als ze de SUTA-belastingen tijdig betalen.

Over het algemeen komt de hoogste belastingkredietwaarde uit op 0.6%, wat neerkomt op een FUTA-belasting van ongeveer $ 42 per werknemer. Houd er rekening mee dat als uw LLC is vrijgesteld van de staatswerkloosheidsbelasting, u niet in aanmerking komt voor het FUTA-krediet.

Inzicht in omzetbelasting voor LLC's

LLC's die betrokken zijn bij de verkoop van goederen of diensten zijn ook aansprakelijk voor het betalen van omzetbelasting, die wordt geïnd van hun klanten en vervolgens wordt teruggestort aan de staats- of lokale belastingdienst. De omzetbelastingregels voor verschillende categorieën goederen en diensten variëren van staat tot staat.

In de VS heffen 45 staten omzetbelasting, maar Alaska heft als staat geen omzetbelasting, terwijl sommige steden in Alaska lokale omzetbelasting heffen.

De meeste staten hebben belastingregels op basis van bestemming, wat betekent dat de omzetbelasting wordt geheven volgens de voorschriften van de uiteindelijke leveringslocatie van het product/de dienst.

Sommige staten volgen ook op oorsprong gebaseerde belastingregels, waarbij de omzetbelasting wordt geheven volgens de regels van de operationele locatie van de LLC die goederen of diensten verkoopt.

Staatsspecifieke overwegingen inzake omzetbelasting

Over het algemeen worden de staatsspecifieke omzetbelastingvereisten bepaald door een juridische test die draait om het concept van ‘omzetbelastingnexus’. De term 'nexus' geeft de mate aan van de zakelijke relatie die een LLC heeft met de staat waarin deze actief is.

Als de verbinding sterk genoeg is, moeten de LLC-eigenaren de omzetbelasting van hun klanten innen en deze afdragen aan de staats- en lokale overheid.

De omvang van deze zakelijke relatie wordt bepaald door verschillende zaken, zoals een fysieke winkel/winkel op een bepaalde locatie, het in dienst hebben van mensen op een bepaalde locatie, het verzenden van goederen en het aantal klanten, etc.

Een onlinebedrijf komt bijvoorbeeld in aanmerking voor het innen van omzetbelasting in een bepaalde staat als het goederen naar die staat verzendt.

Zelfbestuurstaten, dat wil zeggen Alabama, Arizona, Alaska, Colorado en Louisiana, staan ​​individuele steden toe hun eigen belastinggrondslagen te definiëren en hun eigen omzetbelasting te beheren.

In dergelijke staten moeten de LLC-eigenaren aanvullende documentatie en registratieformaliteiten invullen voor het indienen van omzetbelasting.

Daarom raden we u aan een professionele belastingconsulent te raadplegen of individueel contact op te nemen met uw lokale of nationale belastingdienst voor een nauwkeurige aangifte en het voorkomen van boetes later.

Procedure voor het innen, rapporteren en betalen van omzetbelasting

Begin met het begrijpen van uw omzetbelastingverplichtingen en waar deze liggen in termen van lokale en deelstaatoverheden. Vervolgens moet u de omzetbelastingregistratie voltooien, uw omzetbelastingverplichtingen berekenen en deze bij uw klanten gaan innen. Het indienen en afdragen van omzetbelasting is de laatste stap en een doorlopend proces.

Omzetbelasting is een vorm van indirecte belasting en wordt vaak doorbelasting genoemd, omdat de werkgevers deze belasting zelf moeten innen en afdragen.

Omdat elke staat zijn eigen belastingregels en indieningsvereisten voor omzetbelasting heeft, varieert de indieningsfrequentie ook tussen alle staten. De indieningsfrequentie kan ook veranderen afhankelijk van de jaarlijkse omzet en andere factoren.

Als LLC-eigenaar moet u elk jaar omzetbelastingaangiften indienen (of volgens de door de deelstaatregering vastgestelde indieningsfrequentie), zelfs als u geen staatsbelasting van uw klanten int.

Wanneer u de nulaangiften voor omzetbelasting blijft indienen, kan uw staats- of lokale overheid u een kennisgeving sturen om te stoppen met het indienen van belastingaangiften voor verkoop. Tot die tijd moet u de aangiften tijdig indienen.

De inhoudingen en vrijstellingen variëren per staat en omvatten vaak de verkoop van belastingvrijgestelde producten, vrijstellingen voor wederverkoop, verkoop aan vrijgestelde organisaties en verkopen waarvoor belastingen zijn geïnd door marktplaatsfacilitators.

Belastingen beheren en indienen voor uw LLC: IRS-bronnen

De IRS biedt zeer gedetailleerde belastingpublicaties waarin elk formulier en de verschuldigde bedragen worden uitgelegd belastingen voor LLC's. U vindt ze online, samen met de recente updates en aankondigingen met betrekking tot alle formulieren, indieningsprocedures, inningsmethoden, enz.

Het lezen en verzamelen van al deze informatie kan echter lastig zijn als u een bedrijf runt, vooral als u niet bekend bent met het technische jargon en de documentatieformaliteiten.

Daarom raden wij u aan contact op te nemen met professionele belastingadviseurs en consultants om uw aftrekposten te maximaliseren en keer op keer een nauwkeurige belastingaangifte te garanderen.

Hoe kunnen professionele belastingadviseurs en accountants helpen?

LLC-belastingen en -aangiften kunnen complex zijn, vooral als het gaat om staats- of lokale belastingregels die van plaats tot plaats verschillen, zoals zelfstandigenbelasting en doorbelasting. Aftrek berekenen en maximaliseren nog moeilijker worden in gevallen waarin de belastingverplichtingen zelf verwarrend zijn.

Dit is waar belastingadviseurs en professionele accountants van grote hulp kunnen zijn. Ze kunnen u niet alleen helpen bij het plannen en beheren van uw belastingen, maar ze kunnen u ook helpen uw belastingaftrek te maximaliseren.

Ze hebben jarenlange ervaring en financiële expertise waardoor u zich gemakkelijker kunt concentreren op de zakelijke aspecten van uw LLC.

Het vinden van een betrouwbare belastingadviseur in uw rechtsgebied kan echter ook een vervelende klus worden. Dit is waar Doola tussenbeide komt!

Aan de slag met doola: zet uw LLC-belastingaangifte op de automatische piloot

Een gids voor belastingaangiftevereisten voor LLC's - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (7)

doola is een totaaloplossing voor al uw belastingaangifte- en beheerbehoeften, ongeacht het type bedrijfsstructuur, of het nu LLC, bedrijf of non-profitorganisatie is.

Wat doola uniek maakt, is het feit dat het uw perfecte partner wordt voor alle zakelijke formaliteiten en technische details, vanaf het bedenken van een bedrijfsidee in uw hoofd.

Wij helpen bedrijven bij het kiezen van de juiste bedrijfsstructuur, het bepalen van de juiste locatie om het bedrijf te starten, het indienen van belastingen, het beheren van documentatie en nog veel meer. Daarnaast bieden wij een zeer uitgebreid pakket aan totaal compliancepakket voor belastingadvies en voortdurende naleving van de regelgeving.

Met zijn zeer op maat gemaakte aanbiedingen voor LLC's, overtreft doola het dienstenportfolio van een zelfstandige belastingexpert en helpt u naadloos belastingbeheer te ontsluiten.

Voor meer informatie over de verschillende aanbiedingen van doola, of om aan de slag te gaan met doola, kunt u contact opnemen met onze experts via een vandaag nog gratis adviesgesprek!

Een gids voor belastingaangiftevereisten voor LLC's - doola: start uw Amerikaanse droombedrijf en houd het 100% compliant (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 5760

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.