Online afspraak maken (2024)

Afspraak maken
Locaties
  • Laboratoriumonderzoek
  • Beeldvormend- en functie onderzoek
  • Zwangerschapsonderzoek
  • Oproep- en bewakingsdienst
  • Trombosedienst
Nieuwsberichten
Contact
Folders - patientinformatie
Tarieven
Bloedafname bij uw kind
Huisarts
  • Praktijkondersteuning
Nieuws
Medische diagnostiek voor zorginstellingen en B2B
Verloskundige
Laboratoriumbepalingen
Scholingen
DTO (Diagnostisch Toetsoverleg)
Contact
Webshop

ZOEKEN

U vindt hier de informatie over het maken van een afspraak via ons online patiëntenportaal.

Online afspraak maken


Bent u doorverwezen naar Star-shl voor een diagnostisch onderzoek? Dan kunt u veilig en eenvoudig online 24 uur per dag en 7 dagen per week een afspraak maken voor een aantal beeldvormende en functieonderzoeken. Dat kan via ons online patiëntenportaal, mijn.star-shl.nl of u kunt de app Star-shl downloaden op uw mobiele telefoon.

Contact

Heeft u een vraag of maakt u de afspraak liever via ons Klantcontactcentrum, dan helpen we u graag verder. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.30 uur op telefoonnummer 088 – 020 95 55. De meest voorkomende vragen met de antwoorden treft u hieronder.

Stappen in ons patiëntenportaal:

  1. Log veilig in met uw DigiD
  2. Beantwoord een aantal controlevragen
  3. Kies een locatie, dag en tijdstip
  4. Na het maken van de afspraak ontvangt u direct een bevestiging per mail en leest u hoe u zich goed voorbereidt op het onderzoek bij ons.

Veelgestelde vragen

Inloggen en gebruik van DigiD

Op welke apparaten kan ik inloggen op het online patiëntenportaal?

U kunt op uw computer, laptop, tablet en mobiele telefoon naar onze website mijn.star-shl.nl gaan. Ook is er een app beschikbaar voor uw IOS (Apple) telefoon en binnenkort voor Android telefoons. U kunt de app, star-shl, downloaden in de playstore van uw smartphone.

Ik heb geen DigiD, kan ik dan toch gebruik maken van het portaal?

Nee, ons portaal is alleen toegankelijk via DigiD. Wanneer u geen DigiD heeft, dan kunt u telefonisch een afspraak maken. Wilt u gebruik gaan maken van DigiD ga dan naar www.digid.nl en volg de stappen om u te registreren.

Ik weet mijn DigiD wachtwoord niet meer.

Voor al uw vragen over DigiD kunt u terecht bij www.digid.nl of u kunt contact opnemen met de klantenservice van DigiD op telefoonnummer 088 - 123 65 55.

Uw verwijzing

Er staat geen verwijzing klaar om te plannen.

Mogelijk heeft uw huisarts de verwijzing nog niet volledig verwerkt en verstuurd. Kijkt u de volgende dag nogmaals en neem contact op met uw huisarts als het onderzoek nog niet zichtbaar is. Voor sommige onderzoeken kunt u niet zelf een afspraak plannen, zoals:

  • Afspraken aan huis
  • Prenatale echo's
  • Trace
  • Echo DVT
  • Meerdere echo's

Kan ik mijn afspraak zelf wijzigen of annuleren?

Een afspraak wijzigen of annuleren kan op dit moment nog niet via het online patiëntenportaal. U kunt hiervoor contact opnemen met het Klantcontactcentrum. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.30 uur op telefoonnummer 088 – 020 95 55.

Wanneer u het onderzoek niet wilt laten uitvoeren, laat dit dan ook altijd weten aan degene die u verwezen heeft, bijvoorbeeld uw huisarts.

Er staan meerdere verwijzingen klaar om te plannen. Wat moet ik doen?

Wanneer er meerdere verwijzingen klaar staan, dan helpen onze medewerkers u graag bij het aansluitend plannen van uw afspraken. Zo heeft u geen onnodige wachttijd tussen de afspraken. U kunt hiervoor contact opnemen met het Klantcontactcentrum. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.30 uur op telefoonnummer 088 – 020 95 55.

Hoe ver in de toekomst kan ik mijn afspraak plannen.

U kunt maximaal 3 maanden vooruit plannen, voor een echo kunt u maximaal 2 maanden vooruit plannen.

Kan ik via het portaal een afspraak maken voor iemand anders?

Ons portaal is alleen bereikbaar door in te loggen met DigiD. Bent u gemachtigd om namens de patiënt DigiD te gebruiken, dan kunt u ons online patiëntenportaal gebruiken.

Hoelang blijft de verwijzing staan in het portaal?

De verwijzing blijft 4 weken zichtbaar in het online patiëntenportaal. Daarna kunt u de afspraak inplannen via ons Klantcontactcentrum. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.30 uur op telefoonnummer 088 – 020 95 55.

Uw persoonsgegevens

Komen mijn uitslagen in het portaal?

Nee, wij tonen geen uitslagen in het online patiëntenportaal. U kunt hiervoor contact opnemen met degene die uw verwijzing heeft aangevraagd, bijvoorbeeld uw huisarts.

Mijn persoonsgegevens kloppen niet. Kan ik deze zelf aanpassen?

U kunt op dit moment nog niet uw gegevens via het portaal wijzigen. U kunt wijzigingen telefonisch aan ons doorgeven. Neem daarvoor contact op met ons Klantcontactcentrum. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.30 uur op telefoonnummer 088 – 020 95 55.

Ik heb de afspraakbevestiging naar het verkeerde e-mailadres gestuurd. Kan ik deze nogmaals sturen?

Nee, dat kan helaas niet. Onze medewerkers kunnen u de instructie en afspraak telefonisch doorgeven. Neem daarvoor contact op met ons Klantcontactcentrum. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.30 uur op telefoonnummer 088 – 020 95 55.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen.

Ja, ik accepteer

Nee, ik weiger

Online afspraak maken (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 5972

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.